Hushålls- & vitvaruservice

Hushållsservice & vitvaruservice

Hushållsservice & vitvaruservice

Vi utför reparation av hushållsmaskiner och vitvaror.

Diskar inte maskinen eller tvättar inte tvättmaskinen? Värmer inte spisen eller mikrovågsugnen? Eller är kanske kylskåpet för varmt?

Vi reparerar och servar hushållsmaskiner och vitvaror av i stort sett alla märken. På vår avdelning jobbar Mats som är specialist på hushållsmaskiner. Vi gör garantiservice på IKEA, Whirlpool, Asko och Gorenje. Vår hushållsservice finns i Varberg, Kungsbacka och Veddige.

Beställ hushållsservice & vitvaruservice

Klicka här så får du kontakt med någon av oss som kan hjälpa dig med att laga diskmaskinen och övriga reparationer av hushållsmaskiner och vitvaror. Oftast kan vi snabbt åtgärda felet på plats i ditt hem.

Vi vet vad vi gör

Vi är certifierade för kvalitet och miljö samt att utföra energideklarationer. Vi bedriver verksamheten enligt kraven i ISO 9001, ISO 14001 och AFS 2001. Vi är stolta medlemmar i arbetsgivarorganisationen IN, Installationsföretagen, vilka är en opolitisk och oberoende bransch- och arbetsgivarorganisation för Sveriges el- och teleteknikföretag. Vi är registrerade som auktoriserad installatör hos Elsäkerhetsverket.