Energibesparing

Enkla åtgärder för energibesparing

Energibesparing

 

Spara energi är ett måste

Sedan 2008 har Elektro Emanuel aktivt arbetat med att utföra energideklarationer och föreslå energibesparing för våra kunder i Veddige, Varberg, Kungsbacka och Skene.
Att spara energi är idag ett måste – både för miljön och plånboken.

Enkla åtgärder – stora besparingar

Vår energiavdelning kan även erbjuda allt från energikartläggningar till förslag på sparåtgärder samt utförande och uppföljning av själva åtgärderna. Möjligheterna till kostnadseffektiva besparingar är stora. Liksom bättre arbetsmiljö och inomhusklimat. Enkla åtgärder kan betyda stora besparingar!

Vår energiavdelning kan erbjuda en helhetslösning

Från besiktning av fastigheten, förslag på sparåtgärder till utförande och uppföljning av själva åtgärderna. Vi har genomfört många projekt för energianalys, energiutredning och energibesparing under åren med goda erfarenheter och resultat från dessa entreprenader. Vi kan även erbjuda beräkningar för verifiering av nybyggnadskraven enligt BBR kapitel 9. Energibalansberäkningar och förslag på kostnadseffektiv energibesparing är vi experter på. Vi utför också energideklarationer som enligt lag måste göras vid nybyggnation eller försäljning.

Ska ni bygga nytt eller bygga till?

Vid nybyggnation kan vi på Elektro Emanuel hjälpa er med:

  • Energibalansberäkning
  • Energideklaration
  • Energisamordnare
  • Kvalitetsansvarig, KA