Elservice för privatpersoner

Elservice för villa och lägenhet i Varberg, Kungsbacka, Veddige och Skene

Elservice privat

Elservice för privatpersoner

Vi utför elservice i Varberg, Kungsbacka, Veddige och Skene, och vi arbetar med såväl nybyggnation som installationer och elservice i befintliga bostäder. Vi reparerar och servar hushållsmaskiner och vitvaror av i stort sett alla märken och vi sköter pappersexercisen när det gäller ROT-avdrag.

Installera ljus, bredband eller larmsystem?

Vi har en bred kunskap från elinstallationer i både inne- och utemiljöer, och vi installerar allt från traditionell belysning till ljudanläggningar, bredband och larmsystem. Med egen personal projekterar, konstruerar och installerar vi allt. Det innebär att vi har kontroll över hela processen och kan garantera en trygg och säker anläggning som fungerar i många år.

Elservice för trygga och smarta hem

Det smarta hemmet handlar om att automatisera funktioner så att du kan styra ditt hem med hjälp av en dator eller en mobil enhet. Det som en gång var tekniskt väldigt avancerat har blivit relativt enkelt, och här skapas massor av nya spännande ­möjligheter. Med ett smart hem blir det vardagliga livet lättare, ditt hem säkrare och din energiförbrukning kommer att minska avsevärt. Med uppvärmnings- och belysningskontroll, styrning av hushållsmaskiner och hemelektronik kan vi hjälpa er till ett smart hem.

Vi värnar om miljön

Vi vill bidra till ett ekologiskt hållbart samhälle och arbetar aktivt med att integrera miljötänkandet på alla nivåer i vårt arbete. Vi ligger långt fram när det gäller ny teknik och nya produkter, och satsningen på vår egen energi- och miljöavdelning med uppdraget att minska energianvändningen ingår i konceptet. Detta ger oss möjlighet att hjälpa våra kunder att hushålla med resurserna.

Elservice

Vi vet vad vi gör

Vi är certifierade för kvalitet och miljö enligt kraven i ISO 9001, ISO 14001 och AFS 2001. Vi är stolta medlemmar i arbetsgivarorganisationen IN, Installationsföretagen, vilka är en opolitisk och oberoende bransch- och arbetsgivarorganisation för Sveriges el- och teleteknikföretag. Vi är registrerade som auktoriserad installatör hos Elsäkerhetsverket.