Elservice för privatpersoner

Elservice i Kungsbacka, Varberg och Skene

Vår elservice för er villa & ert hem!

 

Installera ljus- eller ljudanläggning? Bredband? Golvvärme? Eller kanske bara flytta ett uttag?

Vilket behov du än har av elservice och elarbeten i din bostad har vi kunskapen och utrustningen. Resultatet du kan se fram emot är en trygg och säker anläggning som fungerar i många år.

Vi arbetar med såväl nybyggnation som installationer och elservice i befintliga bostäder. Givetvis sköter vi också pappersexercisen när det gäller ROT-avdrag. Vilket innebär bostadsägaren betalar halva arbetskostnaden. Vi försöker också att i förväg beräkna kostnaderna så noga som möjligt, våra kunder ska slippa otrevliga överraskningar.

Vi är medlem i Elektriska Installatörsorganisationen

Elektro-Emanuel är stolt medlem i arbetsgivarorganisationen EIO (Elektriska Installatörsorganisationen), vilka är en opolitisk och oberoende bransch- och arbetsgivarorganisation för Sveriges el- och teleteknikföretag.

EIO har även inlett ett samarbete med Sveriges Elgrossister (SEG) och upprättat med ett samarbetsprojekt, ELRÄTT. Projektet är att informera om möjligheterna med modern elteknik. Detta gör ELRÄTT via sin hemsida, men även genom filmer på YouTube. Klicka här för några exempel.
Vi på Elektro-Emanuel kan hjälpa er att få ert hem till ett så kallat Intelligent hem.