Smarta hem

Elektro Emanuel - Trygga och smarta hem

Trygga och smarta hem

Kom hem till ett varmt och mysigt hem. Upplev en behaglig temperatur i badrummet på morgonen genom att värmen sätts på en halvtimme innan du går upp. Styr värmen i huset ifrån din smartphone eller surfplatta när du är bortrest. Eller tänd belysningen i hela bostaden med ett enda knapptryck på en display!

Det smarta hemmet handlar om att automatisera funktioner så att du kan styra ditt hem med hjälp av en dator eller en mobil enhet. Det som en gång var tekniskt väldigt avancerat har blivit relativt enkelt, och här skapas massor av nya spännande ­möjligheter.

Med smarta hem blir det vardagliga livet lättare och ditt hem säkrare. Och din energiförbrukning kommer att minska avsevärt. Med uppvärmningskontroll, belysningskontroll, kontroll av hushållsmaskiner och hemelektronik, kan vi hjälpa er till ett smart hem.

Några exempel på vad du kan göra i ett smart hem:

  • Styra belysningen, värmesystemet eller larmet från mobiltelefonen
  • Slå på motorvärmaren vid en viss temperatur och tidpunkt
  • Montera översvämningssensorer som larmar om diskmaskinen fyller köket med vatten
  • Få ett larm i telefonen om det är för varmt i frysen
  • Slå på värmen i sommarstugan innan du åker dit
  • Mäta din energiförbrukning

När ni ska renovera, bygga till eller bygga nytt

Vi erbjuder även en komplett lösning när det gäller elinstallation i villor och lägenheter. Med skräddarsydda lösningar hittar vi tillsammans den lösning som passar er bäst. Vi projekterar, konstruerar och installerar allt med egen personal. Det innebär att vi har kontroll över hela kedjan som slutligen resulterar i en väl fungerande installation av el.

Snyggare belysning och varmare golv

Funderar ni på att installera ljus- eller ljudanläggning, bredband eller golvvärme? Behöver ni hjälp med belysning i utemiljö eller ska ni renovera köket eller badrummet? Vilket behov ni än har, har vi kunskapen och utrustningen. Resultatet ni kan se fram emot är en trygg och säker anläggning som fungerar i många år.

Trygga och säkra hem

Vi arbetar med såväl nybyggnation som installationer befintliga bostäder, och vi sköter pappersexercisen när det gäller ROT-avdrag. Vi försöker också att i förväg beräkna kostnaderna så noga som möjligt, våra kunder ska slippa otrevliga överraskningar.

Vi är medlem i Elektriska Installatörsorganisationen

Elektro-Emanuel är stolt medlem i arbetsgivarorganisationen IN (Installationsföretagen), vilka är en opolitisk och oberoende bransch- och arbetsgivarorganisation för Sveriges el- och teleteknikföretag. Vi är även registrerade som auktoriserad installatör hos Elsäkerhetsverket.