Nyheter

Populärt nostalgihak i Skene fick ny el i utbyggda lokaler

Populärt nostalgihak i Skene fick ny el i utbyggda lokaler

– Jag vill gärna anlita lokala leverantörer och har fått bra hjälp av Elektro-Emanuel, säger Tommy Stjernros, ägare till nostalgihaket.

När Tommy Stjernros skulle bygga ut sitt hamburgerhak tog han hjälp av Elektro-Emanuel. Men det handlade inte vilket gatukök som helst, här gällde att tänka 50-60-tal… – Jag är nöjd med resultatet, vi har fyrdubblat antalet sittplatser, och all interiör är äkta, säger han.
Mandy´s fast food i Skene är en del av ett familjeföretag som också driver flera restauranger i klassisk amerikansk 50-tals stuk. Såväl i inredningsdetaljer som rock’n’roll ur högtalarna. För två år sedan köpte Tommy Stjernros gatuköket i Skene som sedan förvandlats till ett tidstroget nostalgiställe.
– Det är kul att också ha en fast food-variant, men med mat av restaurangkvalitet, säger han. Rickard Nilsson på Elektro-Emanuel, som lett jobbet med hitta innovativa lösningar och installera belysning såväl ute som inne, bekräftar den smakliga menyn:
– Jag har ju ätit här många gånger och det har ju ingen jämförelse med McDonalds, om man säger så, konstaterar han. Runt 100 hamburgare om dagen fixar Tommy åt hungriga Skenebor, som numera också intar måltiden på plats:
– Förr tog nog sju av tio med sig maten, nu är det tvärtom, konstaterar Tommy Stjernros nöjt i sitt unika snabbmatställe i Skene.