Nyheter

Full fart på Kungsmässan

Full fart på Kungsmässan

Den har under en rad av år utsetts till Sveriges bästa Citygalleria. Nu blir Kungsmässan i Kungsbacka ännu större. Och Elektro-Emanuels montörer har full upp med ombyggnader och installationer av nya butiker.
I takt med en avklingande pandemi har aktiviteten på Kungsmässan nu tagit fart. Elektro-Emanuel startar nu flera nya projekt på mässan. Intresset för att öppna nya butiker och modifiera i befintliga ökar:
– Vi bygger om på flera olika ställen, och nya butiker ska färdigställas så det är mycket på gång där inne, montörerna får fullt upp, konstaterar Anders Nilsson, fastighets- och teknikansvarig på Aranäs.
Tre nya butiker, ombyggnader på mässan och utbyte och integrering av inbrottslarm är några av de uppgifter som en handfull elmontörer nu är i färd med. Jobben innefattar bland annat flytt av elcentraler, UPS, data och utbyte av belysning.
– Vi har sedan många år ett tätt samarbete med fastighetsägaren Aranäs, att få förtroendet med flera projekt på Kungsmässan känns bra, säger Tobias Segerström, arbetsledare på Elektro-Emanuel i Kungsbacka.