Lediga jobb

Vi expanderar.

Vi är idag cirka 90 medarbetare och finns i Varberg, Kungsbacka, Skene och i Veddige där vi har vårt huvudkontor. Vi expanderar och söker nu fler medarbetare till tjänsterna nedan.

Läs här om några aktuella projekt.


Just nu söker vi:

Industrielektriker Strängbetong

Som industrielektriker hos oss får du en varierad arbetsdag – från en fast utgångspunkt. Din huvudsakliga arbetsuppgift blir att ansvara för reparation och förebyggande underhåll på industrin Strängbetong tillsammans med två härliga kollegor. Där ligger stor fokus på att hantera produktionsstopp!

Snabba puckar – det är något du snabbt kommer märka av! Sker det ett akut stopp på industrin så får du släppa allt du har i händerna för att tillsammans med mekaniker vara räddaren i nöden när ni sätter produktionen i rullning igen.

Dina dagar styr du självständigt. Men genom ett nära samarbete med underhållsavdelningen har du deras chef nära till hands som hjälper till att avgöra vad som ska prioriteras. Här ges du mycket frihet, men du lämnas aldrig i sticket. Du har alltid kollegor som håller din rygg!

Tjänst med varierande arbetstider. Genom att du ibland jobbar längre dagar får du mer ledighet under vissa veckor.

Tjänsten är placerad i Veddige.

Intresserad?
Kontakta Christer Ingvarsson, 0320-211888, christer.ingvarsson@elektro-emanuel.se


Montör till vår apparatskåpsverkstad

Som montör hos oss på Elektro Emanuel AB blir du en del av ett glatt gäng som för det mesta håller till i vår verkstad i Veddige. Här blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bygga styrskåp och kraftfördelningar utifrån färdiga ritningar. Du ansvarar själv för dina projekt och genomför allt från början till slut. I rollen kommer du periodvis även att åka ut till våra kunder, för att ändra, komplettera och byta ut styrningar i befintliga skåp. Även om du främst arbetar självständigt så har du alltid flera behjälpliga kollegor nära till hands.

Vi söker dig som är elektriker, gärna med inriktning på automation och erfarenhet inom industrin. Du har jobbat inom elbranschen i några år och känner dig bekväm och van vid att arbeta självständigt. För att du ska trivas riktigt bra hos oss, ser vi att du har ett stort tekniskt och mekaniskt intresse samt en vilja att lära och utvecklas i din yrkesroll.

Våra värdeord trygghet, ansvar och kvalitet, genomsyrar hela vår verksamhet, därför värdesätter vi ett ordentligt utfört arbete, och felfria leveranser. För att lyckas med detta behöver du vara en noggrann person med ett skarpt öga för detaljer! Slutligen är det viktigt att du har körkort, eftersom du i tjänsten kommer behöva ta dig till olika platser.

Har du frågor om tjänsten?
Tveka inte att höra av dig till Gustav Qvist 0340-641457.
Vi utvärderar ansökningar löpande.
Varmt välkommen med din ansökan senast den 15 juli!


Larmtekniker brandlarm

Som vår nya larmtekniker får du 90 härliga kollegor, varav 25 på plats i Kungsbacka. Här är vi ett skönt gäng på en mindre larmavdelning med en riktigt bra sammanhållning! “Vi är små, men stora i det vi gör”.

Vi arbetar främst med brandlarm, men även med inbrottslarm och passage. Hos oss kommer du bland annat utföra service av brandlarmanläggningar och nyinstallationer ute hos våra kunder. Kunderna omfattas av alltifrån stora anläggningar och äldreboenden, till skolor och andra företag i Kungsbacka med omnejd.

Vi arbetar med Schneider FX, så erfarenhet av att driftsätta detta fabrikat ser vi som en merit. Lika viktigt är social kompetens och ett stort servicetänk för att kunna hantera den dagliga kundkontakten. Dessutom behöver du vara självständig och trivas med att hålla i och driva egna små projekt.

Men du, glöm inte ditt körkort! Skulle du göra det så blir det svårt för dig att ta dig ut till kunderna. Bil får du självklart av oss – och vi erbjuder tjänstebil med möjlighet till förmånsbil.

Intresserad?
tobias.segerstrom@elektro-emanuel.se 0300-566913

Välkommen med din ansökan senast 21/7!


Konstruktör automation

Vill du utvecklas och lära dig nya saker?
Vill du komma till en arbetsplats med fantastisk sammanhållning och stor arbetsglädje?

Vi tror att du:
Jobbar som elektriker och har erfarenhet av automation och med felsökning som en av dina arbetsuppgifter. Eller jobbar som el-konstruktör och söker dig till ett företag med el-konstruktionsavdelning för att lära nytt av erfarna kollegor i en utvecklande miljö.

Du bor i närheten av Veddige där tjänsten finns.

Andra egenskaper vi värdesätter är noggrannhet, flexibilitet samt god samarbetsförmåga.

Goda kunskaper i Svenska språket i tal och skrift är en förutsättning.

Vi erbjuder:
Vår produkt är främst automation för Va-anläggningar som syftar till att rena vår ändliga resurs av vatten. Du följer projekten från ax till limpa genom att ta fram konstruktioner efter ett förfrågningsunderlag, konstruerar apparatskåp som byggs i samma byggnad och till sist medverkar till avprovning av produkten.

I tjänsten ingår även konstruktioner av el-centraler, kraftfördelningar och ställverk samt DU-handlingar inom VA-området.

Tjänsten är placerad i Veddige.

Vi erbjuder fast anställning i ett företag som satsar framåt.

Intresserad?
Kontakta Anders Emanuelsson telefon 0340-641446 eller Gustav Qvist 0340-641457

Vi utvärderar inkommande ansökningar löpande och din ansökan skickar du in  till: info@elektro-emanuel.se


Servicemontörer och Entreprenadmontörer

Vid intresse kontakta arbetsledaren på orten i:

KUNGSBACKA Tobias Segerström Tel. 0300-566913

VARBERG Björn Johnsson Tel. 0340-19776

SKENE Christer Ingvarsson Tel. 0320-211 888

Arbetet sker i stor utsträckning hos våra kunder, vilket förutsätter att du är serviceinriktad, noggrann och kan arbeta självständigt. Mångårig erfarenhet av servicearbete i branschen är meriterande och B-körkort en förutsättning.


Vi ser gärna kvinnliga sökande till våra tjänster.