Lediga jobb

Vi expanderar.

Vi är idag cirka 90 medarbetare och finns i Varberg, Kungsbacka, Skene och i Veddige där vi har vårt huvudkontor. Vi expanderar och söker nu fler medarbetare till tjänsterna nedan. Läs här om några aktuella projekt.


Just nu söker vi:

Elektriker till Kungsbacka

Vi söker elektriker som självständigt kan planera, samordna och utföra installation och serviceuppdrag åt våra kunder. Det händer mycket hos oss och vår verksamhet har många spännande projekt framför sig och vi behöver förstärkning.

Vi söker dig som har intresse av att arbeta i en flexibel organisation med varierande arbetsuppgifter där kreativitet och teamkänsla är viktiga ingredienser. Du har gedigen erfarenhet som service/installations elektriker och du är van att arbeta självständigt.

Som person är du driven, har framåtanda och ett positivt förhållningssätt. Du trivs med att arbeta kundorienterat och är angelägen om att göra ett bra jobb. Teamkänslan är viktig så vi förutsätter att du har en mycket god samarbetsförmåga och värdesätter din förmåga att arbeta på ett strukturerat sätt.

Välkommen med din ansökan till:
Tobias Segerström 0300-566913 eller tobias@elektro-emanuel.se


Servicemontörer och projektmontörer

Arbetet sker i stor utsträckning hos våra kunder, vilket förutsätter att du är serviceinriktad, noggrann och kan arbeta självständigt. Mångårig erfarenhet av servicearbete i branschen är meriterande och B-körkort en förutsättning.

Vid intresse kontakta arbetsledaren på orten i:

KUNGSBACKA Tobias Segerström Tel. 0300-566913

VARBERG Björn Johnsson Tel. 0340-19776

SKENE Christer Ingvarsson 0320-13934


Vi ser gärna kvinnliga sökande till våra tjänster.