Lediga jobb

Vi expanderar.

Vi är idag cirka 90 medarbetare och finns i Varberg, Kungsbacka, Skene och i Veddige där vi har vårt huvudkontor. Vi expanderar och söker nu fler medarbetare till tjänsterna nedan. Läs här om några aktuella projekt.


Just nu söker vi:

Konstruktör automation

Arbetet omfattar framförallt framtagande av konstruktioner och DU-handlingar inom VA-området. Även konstruktioner av el-centraler och ställverk ingår till viss del.

För tjänsten krävs god CAD-kunskap, gymnasiekompetens eller motsvarande, samt yrkeserfarenhet. Andra egenskaper vi värdesätter är noggrannhet, flexibilitet samt god samarbetsförmåga. Goda kunskaper i Svenska språket i tal och skrift är en förutsättning.

Tjänsten är placerad i Veddige.

Vi erbjuder fast anställning i ett företag som satsar framåt.
Vi är sedan våren 2002 certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Välkommen med din ansökan!
Vi utvärderar inkommande ansökningar löpande och din ansökan skickar du in senast 2021-04-15 till:
Anders Emanuelsson Elektro-Emanuel AB Västra Ringvägen 5
432 67 Veddige eller anders@elektro-emanuel.se
Anders Emanuelsson telefon 0340 – 641446 eller Gustav Qvist 0340-641457


Larmtekniker till Kungsbacka

För att möta den ökade efterfrågan på våra tjänster inom säkerhetssektorn söker vi en självständig och serviceinriktad larmtekniker med placering i Kungsbacka. Som larmtekniker kommer du arbete med service och nyinstallation av brandlarm, passersystem samt inbrottslarm. Vi förväntar att du har några års dokumenterad erfarenhet av liknande jobb.

Du är van vid att arbeta både självständigt och i grupp samt utför dina arbetsuppgifter strukturerat, noggrant och effektivt. Den största delen av jobbet sker ute hos Elektro-Emanuels kunder, vilket ställer höga krav på flexibilitet och god kommunikations- samt samarbetsförmåga.

Du bör ha god kännedom om regelverk och vi är certifierade för brandlarm samt för kvalité och miljö enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Vi erbjuder vår kommande larmtekniker en självständig tjänst i ett expansivt och framgångsrikt företag.

Välkommen med din ansökan till:
Tobias Segerström 0300-566913 eller tobias@elektro-emanuel.seElektriker till Kungsbacka

Vi söker elektriker som självständigt kan planera, samordna och utföra installation och serviceuppdrag åt våra kunder. Det händer mycket hos oss och vår verksamhet har många spännande projekt framför sig och vi behöver förstärkning.

Vi söker dig som har intresse av att arbeta i en flexibel organisation med varierande arbetsuppgifter där kreativitet och teamkänsla är viktiga ingredienser. Du har gedigen erfarenhet som service/installations elektriker och du är van att arbeta självständigt.

Som person är du driven, har framåtanda och ett positivt förhållningssätt. Du trivs med att arbeta kundorienterat och är angelägen om att göra ett bra jobb. Teamkänslan är viktig så vi förutsätter att du har en mycket god samarbetsförmåga och värdesätter din förmåga att arbeta på ett strukturerat sätt.

Välkommen med din ansökan till:
Tobias Segerström 0300-566913 eller tobias@elektro-emanuel.se


Servicemontörer och projektmontörer

Arbetet sker i stor utsträckning hos våra kunder, vilket förutsätter att du är serviceinriktad, noggrann och kan arbeta självständigt. Mångårig erfarenhet av servicearbete i branschen är meriterande och B-körkort en förutsättning.

Vid intresse kontakta arbetsledaren på orten i:

KUNGSBACKA Tobias Segerström Tel. 0300-566913

VARBERG Björn Johnsson Tel. 0340-19776

SKENE Christer Ingvarsson 0320-13934


Vi ser gärna kvinnliga sökande till våra tjänster.