Lediga jobb

Vi expanderar.

Vi är idag cirka 90 medarbetare och finns i Varberg, Kungsbacka, Skene och i Veddige där vi har vårt huvudkontor. Vi expanderar och söker nu fler medarbetare till tjänsterna nedan. Läs här om några aktuella projekt.


Just nu söker vi:

Konstruktör automation

Arbetet omfattar framförallt framtagande av konstruktioner inom industriområdet. Även DU-handlingar och kalkylering ingår till viss del.

Målsättning för tjänsten är att egenhändigt utföra detaljkonstruktioner efter förfrågningsunderlag. För tjänsten krävs praktisk erfarenhet av automationsarbete och goda CAD-kunskaper är meriterande. Andra egenskaper vi värdesätter är noggrannhet, flexibilitet samt god samarbetsförmåga.

Tjänsten är placerad i Veddige.
Vi erbjuder fast anställning i ett företag som satsar framåt.
Vi är sedan våren 2002 certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.
Intresserad?  Kontakta Anders Emanuelsson telefon 0340 – 641446

Din ansökan skickar du in senast 2019-08-15 till:

Anders Emanuelsson Elektro-Emanuel AB Västra Ringvägen 5 

432 67 Veddige eller anders@elektro-emanuel.se.


Elektriker till Kungsbacka

Vi söker elektriker som självständigt kan planera, samordna och utföra installation och serviceuppdrag åt våra kunder. Det händer mycket hos oss och vår verksamhet har många spännande projekt framför sig och vi behöver förstärkning.

Vi söker dig som har intresse av att arbeta i en flexibel organisation med varierande arbetsuppgifter där kreativitet och teamkänsla är viktiga ingredienser. Du har gedigen erfarenhet som service/installations elektriker och du är van att arbeta självständigt.

Som person är du driven, har framåtanda och ett positivt förhållningssätt. Du trivs med att arbeta kundorienterat och är angelägen om att göra ett bra jobb. Teamkänslan är viktig så vi förutsätter att du har en mycket god samarbetsförmåga och värdesätter din förmåga att arbeta på ett strukturerat sätt.

Välkommen med din ansökan till:
Tobias Segerström 0300-566913 eller tobias@elektro-emanuel.se


Servicemontörer och projektmontörer

Arbetet sker i stor utsträckning hos våra kunder, vilket förutsätter att du är serviceinriktad, noggrann och kan arbeta självständigt. Mångårig erfarenhet av servicearbete i branschen är meriterande och B-körkort en förutsättning.

Vid intresse kontakta arbetsledaren på orten i:

KUNGSBACKA Tobias Segerström Tel. 0300-566913

VARBERG Björn Johnsson Tel. 0340-19776

SKENE Christer Ingvarsson 0320-13934


Vi ser gärna kvinnliga sökande till våra tjänster.

Några medarbetare berättar

“Vi är ett väldigt gott gäng med en bra sammanhållning. Här hittar man på grejer tillsammans och då blir det en stark grupp, och det blir roligt att gå till jobbet”. Daniel Gustavsson, Elektriker Klicka här och läs mer om hur det är att jobba på Elektro-Emanuel.

Daniel Gustavsson

Robin Svensson

Ludvig Nordgren