Lediga jobb

Vi expanderar.

Vi är idag cirka 90 medarbetare och finns i Varberg, Kungsbacka, Skene och i Veddige där vi har vårt huvudkontor. Vi expanderar och söker nu fler medarbetare till tjänsterna nedan.

Läs här om några aktuella projekt.


Larmtekniker brandlarm

Som vår nya larmtekniker får du 90 härliga kollegor, varav 25 på plats i Kungsbacka. Här är vi ett skönt gäng på en mindre larmavdelning med en riktigt bra sammanhållning! “Vi är små, men stora i det vi gör”.

Vi arbetar främst med brandlarm, men även med inbrottslarm och passage. Hos oss kommer du bland annat utföra service av brandlarmanläggningar och nyinstallationer ute hos våra kunder. Kunderna omfattas av alltifrån stora anläggningar och äldreboenden, till skolor och andra företag i Kungsbacka med omnejd.

Vi arbetar med Schneider FX, så erfarenhet av att driftsätta detta fabrikat ser vi som en merit. Lika viktigt är social kompetens och ett stort servicetänk för att kunna hantera den dagliga kundkontakten. Dessutom behöver du vara självständig och trivas med att hålla i och driva egna små projekt.

Men du, glöm inte ditt körkort! Skulle du göra det så blir det svårt för dig att ta dig ut till kunderna. Bil får du självklart av oss – och vi erbjuder tjänstebil med möjlighet till förmånsbil.

Intresserad?
tobias.segerstrom@elektro-emanuel.se 0300-566913


Konstruktör automation

Vill du utvecklas och lära dig nya saker?
Vill du komma till en arbetsplats med fantastisk sammanhållning och stor arbetsglädje?

Vi tror att du:
Jobbar som elektriker och har erfarenhet av automation och med felsökning som en av dina arbetsuppgifter. Eller jobbar som el-konstruktör och söker dig till ett företag med el-konstruktionsavdelning för att lära nytt av erfarna kollegor i en utvecklande miljö.

Du bor i närheten av Veddige där tjänsten finns.

Andra egenskaper vi värdesätter är noggrannhet, flexibilitet samt god samarbetsförmåga.

Goda kunskaper i Svenska språket i tal och skrift är en förutsättning.

Vi erbjuder:
Vår produkt är främst automation för Va-anläggningar som syftar till att rena vår ändliga resurs av vatten. Du följer projekten från ax till limpa genom att ta fram konstruktioner efter ett förfrågningsunderlag, konstruerar apparatskåp som byggs i samma byggnad och till sist medverkar till avprovning av produkten.

I tjänsten ingår även konstruktioner av el-centraler, kraftfördelningar och ställverk samt DU-handlingar inom VA-området.

Tjänsten är placerad i Veddige.

Vi erbjuder fast anställning i ett företag som satsar framåt.

Intresserad?
Kontakta Anders Emanuelsson telefon 0340-641446 eller Gustav Qvist 0340-641457

Vi utvärderar inkommande ansökningar löpande och din ansökan skickar du in  till: info@elektro-emanuel.se


Servicemontörer och Entreprenadmontörer

Vid intresse kontakta arbetsledaren på orten i:

KUNGSBACKA Tobias Segerström Tel. 0300-566913

VARBERG Björn Johnsson Tel. 0340-19776

SKENE Christer Ingvarsson Tel. 0320-211 888

Arbetet sker i stor utsträckning hos våra kunder, vilket förutsätter att du är serviceinriktad, noggrann och kan arbeta självständigt. Mångårig erfarenhet av servicearbete i branschen är meriterande och B-körkort en förutsättning.


Vi ser gärna kvinnliga sökande till våra tjänster.