Elinstallation villa

Renovera, bygga till eller bygga nytt?

Elinstallation i villa

Vi utför elinstallation i villa och lägenhet  i Varberg, Kungsbacka, Veddige och Skene

Vi erbjuder en komplett lösning när det gäller elinstallation i villa och lägenhet. Vi skräddarsyr lösningar helt och hållet efter dina egna önskemål. Vi projekterar, konstruerar och installerar allt med egen personal. Då har vi kontroll över hela kedjan som slutligen resulterar i en väl fungerande installation av el.

Installera ljus- eller ljudanläggning?

Installera bredband eller golvvärme, kanske flytta ett uttag, få hjälp med belysning i utemiljö, installation av ytterbelysningsautomatik, eller köks- och badrumsrenoveringar
Vilket behov du än har av elservice och elarbeten i din bostad har vi kunskapen och utrustningen. Resultatet du kan se fram emot är en trygg och säker anläggning som fungerar i många år.

ROT-avdrag

Vi arbetar med såväl nybyggnation som elinstallation och elservice i befintliga bostäder. Givetvis sköter vi också pappersexercisen när det gäller ROT-avdrag. Vi försöker också att i förväg beräkna kostnaderna så noga som möjligt, våra kunder ska slippa otrevliga överraskningar.

Vi är medlem i Elektriska Installatörsorganisationen

Elektro-Emanuel är stolt medlem i arbetsgivarorganisationen IN (Installationsföretagen), vilka är en opolitisk och oberoende bransch- och arbetsgivarorganisation för Sveriges el- och teleteknikföretag. Vi är även registrerade som auktoriserad installatör hos Elsäkerhetsverket.

Kom hem till ett varmt och mysigt hem

Upplev en behaglig temperatur i badrummet på morgonen genom att värmen sätts på en halvtimme innan du går upp. Styr värmen i huset ifrån din smartphone eller surfplatta när du är bortrest. Eller tänd belysningen i hela bostaden med ett enda knapptryck på en display!

Med ett intelligent hem blir det vardagliga livet lättare och ditt hem säkrare. Och din energiförbrukning kommer att minska avsevärt. Med uppvärmningskontroll, belysningskontroll, kontroll av hushållsmaskiner och hemelektronik, kan vi hjälpa er att göra ert hem Intelligent.

 

Vi utför reparation av hushållsmaskiner och vitvaror.

Diskar inte maskinen eller tvättar inte tvättmaskinen? Värmer inte spisen eller mikrovågsugnen? Eller är kanske kylskåpet för varmt?
Vi reparerar och servar hushållsmaskiner och vitvaror av i stort sett alla märken. På vår avdelning jobbar Mats som är specialist på hushållsmaskiner. Vi gör garantiservice på IKEA, Whirlpool, Asko och Gorenje. Vår hushållsservice finns i Varberg, Kungsbacka och Veddige.

Beställ hushållsservice & vitvaruservice

Klicka på länken nedan så får du kontakt med någon av oss som kan hjälpa dig med att laga diskmaskinen och övriga reparationer av hushållsmaskiner och vitvaror. Oftast kan vi snabbt åtgärda felet på plats i ditt hem.
Klicka här.