Nyheter

Årets Företagare i Varberg?

Årets Företagare i Varberg?

Tillsammans med Etikhus och Vertiseit är vi nominerade till årets företagare i Varberg 2017. Vi håller tummarna!

Låt oss presentera de tre nominerade till
Årets Företagare Varberg 2017

• Elektro-Emanuel – Ett gediget företag som jobbat med kvalitet, trygghet och ansvar som sitt ledord ända sedan 1933. Idag är man 8 delägare och 91 anställda och skapar många arbetstillfällen. I branschen pratas det om att Elektro-Emanuel alltid gör ”snygga jobb” och detta förstår man när de berättar om sitt engagemang i att ta hand om sina lärlingar från början. Imponerande.

• Etikhus familjeföretag som drivs av bröderna Ulf Werner och Pär Börjesson. Deras vision är att bygga bostäder som människor älskar och det har de verkligen lyckats med, tycker juryn. Bakom framgångarna ligger ett välstrukturerat företag med ett modernt organisationsarbete och tydliga riktlinjer för en hållbar framtid.

• Vertiseit ungt företag som blev Årets unga företag 2012 ägarduon Johan, Adrian och Oskar har hittat en position på marknaden och skapat ett företag som är unikt i Sverige inom digital kommunikation – marknadens bästa affärsvärde inom Digital Signage. Killarna har genom hårt arbete och smarta vägval lyckats bygga upp ett framtidsföretag på ganska kort tid. På kundlistan finns idag de stora kedjorna i Norden.

Priset delas ut för att synliggöra företagare som, genom sitt engagemang och entreprenörskap, jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer.

– Vi tar stor hänsyn till att de ska vara en god förebild och ambassadör för företagare. Kreativitet och innovation är också saker som vi i juryn sätter högt , säger Bjarne Johansson, juryns ordförande och den som leder juryarbetet.

Juryn som består av delar av styrelsen Företagarna Varberg med juryns ordförande Bjarne Johansson i spetsen och förra årets vinnare Hajtum Victor Andersson och från kommunen/Marknad Varberg Martin Andersson,

Företagsbesök och intervju har gjort hos alla tre nominerade. Nu återstår bara att utse vem som blir vinnare och Årets Företagare i Varberg och detta kommer juryn att bestämma under kommande vecka men avslöjas först sen kväll VarbergsGalan 13 oktober i Sparbankshallen.

Tidigare Årets Företagare i Varberg

2016 Hajtum, 2015 Surfers, 2014, Bildepån, 2013 Varbergs Stadshotell o Asia Spa, 2012 SWT Paper, 2011 Högryds Lantbruk, 2010 Stål & Hyr, 2009 CR Johanssons Åkeri, 2008 Systeminstallation, 2007 Gästis.